رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر: امام خمینی (ره)، فراتر از یک رهبر؛ نماد ایستادگی و عدالت برای بشریت بودند

به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، هفتمین کنفرانس بین‌الادیانی با عنوان «نقش گفت‌وگوی ادیان در استقرار صلح» در منطقه بدگام ایالت جامو و کشمیر برگزار شد.

به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی ره، هفتمین کنفرانس بین‌الادیانی با عنوان «نقش گفت‌وگوی ادیان در استقرار صلح» در منطقه بدگام ایالت جامو و کشمیر برگزار شد.

اندیشه‌های انسان‌دوستانه امام خمینی ره

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن موسوی صفوی رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر در سخنرانی خود از شخصیت چندبُعدی امام خمینی (ره) تجلیل کرد و ادامه داد : امام خمینی ره نه تنها یک رهبر دینی، بلکه نماد همدردی، ایستادگی و عدالت برای کل بشریت بودند. حمایت بی‌دریغ ایشان از مردم مظلوم فلسطین وجدان جهانی را بیدار کرد. امروز نیز، برای دفاع از مظلومان، باید از اندیشه و راه امام الهام بگیریم.

ضرورت تقویت همزیستی ادیانی در کشمیر

رئیس انجمن شرعی شیعیان جامو و کشمیر همچنین با اشاره به اهمیت اتحاد بین پیروان ادیان مختلف، تصریح کرد: در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگر، نیاز داریم که پیروان ادیان، یکدیگر را بشناسند، احترام بگذارند و با همکاری متقابل، در جهت گسترش صلح و همدلی تلاش کنند.

دعوت به صلح، احترام و گفت‌وگوی مستمر

میر واعظ کشمیر، دکتر عمر فاروق، در سخنان خود اظهار داشت: کشمیر به‌عنوان منطقه‌ای با اکثریت مسلمان، وظیفه دارد در ترویج گفت‌وگو و همزیستی ادیانی پیشگام باشد. به‌ویژه در سایه حوادث اخیر، باید اقداماتی را پیش گرفت که اعتماد، احترام و تفاهم میان ادیان تقویت شود. بدون اتحاد میان ادیان، رسیدن به صلح پایدار ممکن نیست.

دین؛ ابزار محبت، نه نفرت

تمامی سخنرانان این همایش، بر این نکته تأکید کردند که ادیان نباید وسیله‌ای برای تفرقه، تبعیض یا خشونت باشند، بلکه باید در خدمت محبت، برادری و ارزش‌های والای انسانی قرار گیرند. همچنین همگان بر لزوم مقابله مشترک با نیروهایی که سعی در تخریب همبستگی دینی و قومی دارند، اتفاق‌نظر داشتند.

هفتمین کنفرانس گفت‌وگوی ادیان در بدگام، گامی ارزنده در مسیر تقویت ارتباطات بین ادیانی، ترویج مفاهیم صلح، و تعمیق انسان‌دوستی بود؛ و بار دیگر یادآور شد که اندیشه‌های متعالی امام خمینیؒ، همچنان الهام‌بخش مسیر وحدت، عدالت و مقاومت هستند.

نوشته های مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا