رئیس شورای علمای شیعه پاکستان: محرم؛ ماه بیداری، ایثار و تجدید عهد با عدالت است

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی، در پیامی اظهار داشت: با فرا رسیدن ماه محرم، دل‌های مؤمنان بار دیگر به یاد حماسه بزرگ حضرت امام حسین (ع) زنده می‌شود؛ حماسه‌ای که درس ایستادگی در برابر ظلم و تجدید عهد با آزادگی و عدالت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علامه سید ساجد علی نقوی، رئیس شورای علمای شیعه پاکستان، با فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام، در نامه‌هایی جداگانه خطاب به رئیس‌جمهور آصف علی زرداری، نخست‌وزیر محمد شهباز شریف، وزیر کشور، وزرای ارشد ایالتی، فرمانداران و مسئولان بلندپایه دولتی، خواستار فراهم‌سازی شرایط لازم برای برگزاری آزادانه، بی‌دغدغه و امن مجالس و دسته‌های عزاداری در سراسر کشور شد.

وی در این نامه‌ها با اشاره به اهمیت دینی، تاریخی و اجتماعی ایام محرم و صفر، تأکید کرد که این ایام باید به عنوان روزهای بدون قطعی برق اعلام شوند، تا عزاداران حسینی بتوانند با آرامش کامل به برگزاری مراسم دینی بپردازند و همزمان، این اقدام موجب پیشگیری از فرصت‌طلبی عناصر خرابکار و مقابله با تهدیدهای امنیتی گردد.

وی یادآور شد که در کشور پاکستان همچون دیگر کشورهای اسلامی و حتی فراتر از آن، پیروان ادیان و مذاهب مختلف بدون هیچ‌گونه تبعیض، با شیوه‌های گوناگون از مقام شامخ امام حسین علیه‌السلام و یاران باوفای ایشان تجلیل به عمل می‌آورند. از این‌رو، مراسم‌ عزاداری از جمله مجالس، محافل و دسته‌های سوگواری باید در سراسر کشور با حمایت و همراهی مسئولان و نهادهای ذی‌ربط به‌صورت منظم، امن و بی‌مانع برگزار گردد.

رئیس شورای علمای شیعه پاکستان همچنین بر ضرورت تداوم سنت‌های رسانه‌ای در ایام محرم تأکید کرد و خواستار پخش برنامه‌های ویژه مرتبط با قیام کربلا در رسانه‌های صوتی و تصویری و انتشار مقالات، یادداشت‌ها و ویژه‌نامه‌های مناسبتی در مطبوعات کشور شد. وی یاد آور شد که رسانه‌های جمعی باید همچون سال‌های گذشته، سهم خود را در تبیین پیام عاشورا و زنده نگه‌داشتن فرهنگ حسینی ایفا نمایند و از هرگونه محدودسازی پرهیز شود.

در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی بار دیگر بر نقش حیاتی تأمین زیرساخت‌های مناسب، به‌ویژه در حوزه انرژی، تأکید کرده و خاطرنشان ساخت که ارائه خدمات پایدار در این ایام، افزون بر تسهیل برگزاری مراسم دینی، در خنثی‌سازی اهداف عناصر افراطی و افزایش حس امنیت و انسجام ملی نیز نقش‌آفرین خواهد بود.

نوشته های مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا