به گفته مهندس مونتدهر صالح این نسخه از قرآن کریم به طور کامل به همت گرافیست ها و هنرمندان عراقی نگارش و تنظیم شده است. این نسخه از قرآن با حرف الفبای مدنی به خط عثمان طاها به چاپ رسیده است. از دلایل انتخاب این خط آن است که یکی از شناخته شده ترین رسمالخط ها در جهان اسلام می باشد.
وی افزود: چاپ این قرآن عراقی دو مرحله اصلی داشت، ابتدا نسخه نگارش شده برای تایید پیش از چاپ گواهی های لازم را از کمیته علمیِ خانه قرآن در عراق تحت نظر دکتر خیرالدین الهادی گرفت و پس از چاپ نیز توسط تعدادی از کارشناسان علوم قرآنی مورد بازبینی قرار گرفت تا هیچ گونه خطای زبانی، چاپی یا تایپوگرافی نداشته باشد و در نهایت با صحت کامل در دسترس است.
مهندس صالح تأکید کرد که این نسخه از قرآن با استفاده از پیشرفته ترین فنآوری های چاپ تولید شده است و در نتیجه نسخه ای با کیفیت بالاست که نشان دهنده عظمت کلام خداست و هنر متخصصان عراقی را نیز به نمایش میگذارد.
این دستاورد نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در بخش انتشارات مذهبی عراق است. همچنین یک دستاورد مثبت در جهت تحقق هدف ترویج فرهنگ قرآنی و حفظ هویت اسلامی است که حرم امام حسین علیه السلام آن را دنبال می کند.