حمایت رئیس امتِ واحده پاکستان از برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران

حجت‌الاسلام والمسلمین امین شهیدی در بیانیه‌ای با تأکید بر ماهیت صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران، آن را حقی قانونی و برخاسته از آموزه‌های اسلامی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد امین شهیدی، رئیس امتِ واحده پاکستان، در واکنش به اظهارات اخیر نخست‌وزیر این کشور شهباز شریف در حمایت از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، در بیانیه‌ای از این موضع استقبال کرد و آن را بازتاب‌دهنده اراده ملت پاکستان دانست.

وی تأکید کرد که بهره‌مندی از فناوری هسته‌ای در چارچوب اهداف صلح‌آمیز و بر پایه آموزه‌های اسلامی، حقی مشروع و انکارناپذیر برای جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌رود.

وی افزود: بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای و برخورداری از توانمندی دفاعی، حق مسلم هر کشوری است که با تهدیدات جدی نسبت به امنیت و حاکمیت خود مواجه است. همان‌گونه که جمهوری اسلامی پاکستان به اقتضای شرایط امنیتی خود به توان هسته‌ای دست یافت، جمهوری اسلامی ایران نیز حق دارد از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای در راستای تأمین نیازهای ملی خود استفاده کند.

این عالم پاکستانی با اشاره به موضع اصولی و شفاف جمهوری اسلامی ایران افزود: ایران همواره اعلام کرده است که در صورت اراده، قادر به تولید سلاح هسته‌ای است و هیچ قدرتی در جهان توان جلوگیری از آن را ندارد؛ با این حال، جمهوری اسلامی ایران بارها به‌صورت صریح و شفاف اعلام کرده است که تولید سلاح‌های هسته‌ای را نه‌تنها در برنامه خود ندارد، بلکه آن را از منظر آموزه‌های اسلامی حرام می‌داند، چراکه ساخت و به‌کارگیری سلاح‌های کشتار جمعی مغایر با اصول انسانی و اسلامی است.

رئیس امتِ واحده پاکستان با تأکید بر ماهیت دفاعی سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: هدف ایران از پیگیری برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، صرفاً تأمین امنیت ملی و پاسخ‌گویی به نیازهای داخلی است. جنگ‌طلبی و تجاوزگری هیچ‌گاه بخشی از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران نبوده است. با این حال، ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی همواره با ایجاد مانع و اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی، تلاش کرده‌اند مانع پیشرفت ایران در این عرصه شوند.

وی در پایان، با تقدیر از موضع متعادل، اصولی و مبتنی بر عدالت نخست‌وزیر پاکستان در حمایت از حق قانونی ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، تأکید کرد: اتخاذ چنین مواضعی نه‌تنها به تقویت صلح و ثبات در منطقه منجر خواهد شد، بلکه موجب تحکیم روابط میان کشورهای اسلامی و گامی در مسیر وحدت و همبستگی جهان اسلام خواهد بود.

نوشته های مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا