دوره دانش‌افزایی طلاب زباندان حوزه علمیه خراسان در شهر قم برگزار می‌شود

مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان، از برگزاری دوره دانش‌افزایی طلاب زباندان حوزه علمیه خراسان در شهر قم خبر داد.

حجت‌الاسلام جواد معین، مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد با اعلام خبر برگزاری دوره دانش‌افزایی «مهارت‌های پژوهشی در عرصه بین‌الملل» در قم، به تشریح جزئیات این رویداد مهم پرداخت.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک بین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و حوزه علمیه خراسان، بر اهمیت آموزش‌های مهارتی و دانش‌افزایی طلاب زباندان تاکید کرد و اظهار داشت: در راستای اجرای این تفاهم‌نامه و با هدف تقویت توانمندی‌های پژوهشی طلاب فعال در عرصه بین‌الملل، دوره «مهارت‌های پژوهشی در عرصه بین‌الملل» در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام معین افزود: این دوره از یکم تا سوم اسفندماه ۱۴۰۳، با حضور اساتید برجسته کشوری در مرکز پژوهش‌های بین‌الملل حوزه‌های علمیه قم برگزار می‌شود و پانزده نفر از طلاب زباندان و مستعد عرصه بین‌الملل حوزه علمیه خراسان در آن شرکت خواهند کرد.

مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان، اهداف این دوره را تربیت پژوهشگران بین‌المللی و تولید محتوای اثرگذار دینی و علمی برای جوامع خارج از کشور دانست و تصریح کرد: این دوره با هدف افزایش سطح دانش و مهارت پژوهشی طلاب مستعد در عرصه بین‌الملل طراحی شده تا آنان را برای ورود به میدان‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی توانمند سازد.

وی محورهای اصلی این دوره را شامل «مبانی پژوهش و پژوهشگری»، «پژوهش در طراز بین‌المللی: ویژگی‌ها، روش‌ها و مهارت‌ها» و «مهارت استفاده از منابع دیجیتالی و ابزارهای نوین» عنوان کرد و افزود: طلاب در این دوره با سرفصل‌هایی همچون «ماهیت‌شناسی پژوهش بین‌المللی، ویژگی‌های پژوهشگر موفق در عرصه بین‌الملل، مهارت مسأله‌یابی و مسأله‌شناسی با رویکرد بین‌المللی، روش‌شناسی پژوهش‌های بین‌المللی، منابع علمی معتبر و نحوه اعتبارسنجی آن‌ها در سطح جهانی، مهارت‌های جست‌وجوی حرفه‌ای در منابع دیجیتال، قابلیت‌های پایگاه‌های اطلاعاتی بین‌المللی، و ابزارهای دیجیتال در پژوهش‌های بین‌المللی» به صورت عملی و کارگاهی آشنا خواهند شد.

حجت‌الاسلام معین، پرورش نسل جدیدی از محققان و مبلغان حوزه علمیه با تکیه بر مهارت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در سطح بین‌الملل را از اهداف راهبردی این دوره برشمرد و اظهار کرد: امیدوارم با برگزاری این دوره و برنامه‌های مشابه در آینده، زیرساخت مناسبی برای شکل‌گیری پژوهشگران و نویسندگان حوزوی در عرصه بین‌الملل ایجاد شود تا بتوانند با رویکرد علمی و پژوهشی، معارف اسلامی را به مخاطبان جهانی عرضه نمایند.

وی از برنامه‌های آتی حوزه علمیه خراسان برای توانمندسازی پژوهشی طلاب زباندان خبر داد و تاکید کرد: این دوره‌ها به صورت مداوم ادامه خواهد یافت تا طلاب توانمند و آگاه به مسائل پژوهش بین‌المللی در خدمت دین و معارف اسلامی در سطح جهانی قرار گیرند.

نوشته های مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا